top of page
Information
Underhållning

Late Night Show

Memento Event har tagit fram konceptet som passar de företag som vill hitta på något nytt och annorlunda för sina kunder och medarbetare. Late Night Show är en interaktiv middag där konceptet är uppbyggt utifrån en Game Show med programledare som leder kvällen framåt. Genom en genomtänkt, rolig och varierande tävling med mycket inslag av musik och humor bygger vi energi genom hela kvällen, för att mot slutet få hela rummet att gunga!

 

Via buzzerknappar tävlar gästerna  i olika tävlingsmoment som både kan utspela sig på den stora LED-skärmen och i form av uppdrag på scen med uppbjudna gäster. Ben Richards är kvällens programledare och co-hostas av komikern Jonathan Rollins. Under kvällen ackompanjeras de av Nordens bästa musikduo med saxofonisten EdiSax & DJ Smedstad.

Vad är det som ingår?

Det som ingår i varje datum (utan tillägg):

 

- Garderobsavgift

- 3 rätters middag

- Kaffe efter maten

- Late Night Gameshow som leds av Ben Richards

- Musikunderhållning, DJ & Saxofonist, under middagen

- Standup Jonathan Rollins
- Bar och lounge häng efter middagen

Utöver detta så kan man även välja till ett av dessa dryckespaket:

- Paket 1: 1 glas mousserande, 2 st öl/vin till maten (340 kr exkl. moms).

- Paket 2: 1 glas mousserande, 3 st öl/vin till maten (450 kr exkl. moms).

Paket 3: 1 glas mousserande, 3 st öl/vin till maten, 1 drink 4 cl sprit (600 kr exkl. moms).

- Det går även att skräddarsy ett eget paket vid önskemål.

Länk till datum och priser.

Underhållning

On Air Game Show

Vi är överlyckliga att ha teamat upp med våra vänner på On Air, Sveriges vassaste Game Show-studio. Vi lovar roliga, kluriga, oväntade, nytänkande och aktuella tävlingsmoment hela kvällen, inte sällan med en twist. Programledarna kommer självklart härifrån, erfarna Game Show-rävar sprungna ur komikvärlden. Vi lovar full fräs, härliga dialoger och spänning till sista frågan!

Ben Richards

Ben Richards är den brittiska komikern som kom till Sverige med dunder och brak. Kan ta en liten som stor publik och allt däremellan. Sylvass tunga och ett knivskarpt intellekt gör denna komiker till en självklar programledare för vår kväll och en garanterad succé!

Standup Jonathan Rollins

Jonathan Rollins, amerikanen som hitta kvinnan i sitt liv i Stockholm och flyttade hit på helårsbasis. Det var 10 år sen. Gör en mängd podcasts och uppträder frekvent på standupställen som Norra Brunn. Är även bra kompis med Ben vilket gör de till en perfect match.

Edisax

Edisax är en av Sveriges mest bokade och bästa klubbsaxofonister! Med flera års erfarenhet av nattklubbspelningar och lång tids studerande av klassisk saxofon vid Kungliga musikhögskolan så för han med sig precis den erfarenhet som krävs för att skapa något extraordinärt när han intar scenen!

Oscar Smedstad

Stockholmssonen Oscar växte upp med skivspelaren i ena handen. Han snurrar frekvent plattor på olika restauranger och nattklubbar i vår huvudstad och har alltid en fingertoppskänsla när det kommer till låtval och att känna av stämningen. 

bottom of page