top of page
Information

Late Night Show

Memento Event har tagit fram konceptet som passar de företag som vill hitta på något nytt och annorlunda för sina kunder och medarbetare. Late Night Show är en interaktiv middag där konceptet är uppbyggt utifrån en Game Show med programledare som leder kvällen framåt. Genom en genomtänkt, rolig och varierande tävling med mycket inslag av musik och humor bygger vi energi genom hela kvällen, för att mot slutet få hela rummet att gunga!

 

Via buzzerknappar tävlar gästerna  i olika tävlingsmoment som både kan utspela sig på den stora LED-skärmen och i form av uppdrag på scen med uppbjudna gäster. Hela kvällen co-hostas av komikern och artisten Anis Don Demina och ackompanjeras av Nordens bästa musikduo med saxofonisten EdiSax & DJ Smedstad.

Vad är det som ingår?

Det som ingår i varje datum (utan tillägg):

 

- 3 rätters middag

- Kaffe efter maten

- Late Night Show

- Underhållning av David Frimark & Manne Sandström

- Husbandet EdiSax och  DJ Smedstad under middagen.

 

Länk till datum och priser.

Underhållning

David Frimark & Manne Sandström

TBA

On Air Game Show

Vi är överlyckliga att ha teamat upp med våra vänner på On Air, Sveriges vassaste Game Show-studio. Vi lovar roliga, kluriga, oväntade, nytänkande och aktuella tävlingsmoment hela kvällen, inte sällan med en twist. Programledarna kommer självklart härifrån, erfarna Game Show-rävar sprungna ur komikvärlden. Vi lovar full fräs, härliga dialoger och spänning till sista frågan!

"Husbandet" EdiSax & DJ Smedstad:

Vad är en Late Night Show utan husband? Vi har tagit husbandet in i 2022 och bokat vad vi vågar påstå är Skandinaviens bästa musikduo i form av saxofonisten Edisax och DJ Smedstad.

Med stor erfarenhet av att med musik och energi lyfta middagar och fester till nya nivåer, är Edisax och DJ Smedstad experter på att skapa underhållning utöver det vanliga för både nordisk och internationell publik.

 

Tillsammans med programledare, Anis Don Demina och ovan nämnda herrar har vi verkligen en underhållningskvartett i toppklass!

Underhållning
bottom of page